У Луцьку триває ремонт дороги на Рівненській: що зробили. ФОТО

1
-1
У Луцьку триває ремонт дороги на Рівненській: що зробили. ФОТО
У Луцьку на частині вулиці Рівненської завершуються роботи з вкладання верхнього шару асфальту.

Про це йдеться на сайті Луцьради.

Щодня вулицею Рівненською проїжджають десятки тисяч автомобілів. Навантаження на дорожнє покриття дуже значне й воно уже потребувало ремонту. Систематично проводився поточний ремонт, аби ліквідувати ямковість та водії могли безпечно їздити.

Завдяки проєкту “Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька” у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”, вдалося залучити грантові кошти Європейського Союзу на капітальний ремонт ділянки вулиці Рівненська (від вулиці Задворецької до вулиці Купріна). Проєкт реалізується виконавчим комітетом Луцької міської ради в партнерстві з Адміністрацією міста Хелм.

Минулоріч, підрядною організацією ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” проведено роботи з влаштування тротуарів та велодоріжок, замінено бордюри, вкладено основу, влаштовано з каменю покриття біля зупинок громадського транспорту, яке під вагою тролейбусів та автобусів не просідатиме. Замінено й зовнішнє освітлення на сучасне LED. Нині ж тривають роботи з вкладання верхнього шару дорожнього покриття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому карантин,а кому ремонт дороги.Це що,життєво необхідна робота під час карантину?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні