Лучани просять дозволити роботу мережі магазинів «Prostor»

1
3
Лучани просять дозволити роботу мережі магазинів «Prostor»
У Луцьку хочуть, щоб дозволили роботу мережі магазинів "Prostor", які закриті через карантин.

Таку петицію зареєстрував Іван Кузьмич 2 квітня 2020 року.

Автор зазначає, що у магазинах "Prostor" здійснюють торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь-яких поверхонь, кремів для рук (необхідних під час користування засобами на спиртових складових), а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ для запобігання поширенню хвороби.

"На початку березня 2020 року у Prostor вжили заходів, щоб унеможливити поширення коронавірусної інфекції, зокрема запровадили температурний скринінг працівників, проведення щоденної дезінфекції, відвідування винятково у захисних масках, контроль за кількістю покупців, які одночасно перебувають в приміщенні, та дотримання дистанції", – повідомляє Іван Кузьмич.

Також чоловік пише ,що у магазинах "Prostor" дотримуються вимог законодавства та сприяють заходам запобігання поширенню хвороби.

"Просимо дозволити працювати Prostor на території міста з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції", – йдеться в петиції.

Аби петицію розглянули депутати Луцької міської ради, її повинні підписати не менш ніж 300 осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В замкнутому просторі приміщення дуже легко підчіпити вірус,а відсутність температури це не значить що людина не може бути носієм вірусу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні