Відомо, скільки лучан повернулося із-за кордону

0
1
Відомо, скільки лучан повернулося із-за кордону
Чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки розпочалось із звіту про кількість осіб, що повернулись додому із-за кордону.

Зокрема, до Луцька повернулося 242 особи, контроль за дотриманням умов карантину яких проводить поліція, - повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Що стосується епідеміологічної ситуації, то станом на 2 квітня у Луцьку було підтверджено ще 3 випадки захворювань на COVID-19, в той час як загальна кількість — 10 захворюваних. Усі з них знаходяться на лікуванні, встановлено та обстежується коло їх контактних осіб.

Протягом доби сімейними лікарями було обстежено 312 випадків захворювань на ГРВІ, з яких 159 — у дорослих, 153 — у дітей.

У рамках впровадження протиепідемічних заходів та боротьби із коронавірусом, медичні заклади міста отримають ще 3 тисячі антисептиків. У медичні заклади міста надійшла також благодійна допомога: рукавички, респіратори, костюми біозахисту, бахіли, захисні щитки, засоби дезінфекції.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що введення жорстких карантинних заходів та контроль їх дотримання є обов’язковою умовою уникнення масового поширення захворювань на COVID-19.

Для цього у Луцьку щодня проводиться контроль та патрулювання міста силами поліції та департаменту муніципальної варти. Повідомляється, що серед 22 перевірених суб’єктів підприємницької діяльності порушення умов карантину було виявлено лише у 3-х випадках, про що складено відповідні адміністративні протоколи.

Проводиться патрулювання також парків, дворів, дитячих майданчиків. Результати перевірок свідчать про значне зменшення скупчень дітей на вулиці.

Продовжується дезінфекційна обробка під’їздів багатоквартирних будинків у Луцьку. Силами ЖКП протягом доби було оброблено 579 під’їздів.

В умовах карантину важливою є діяльність управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яке й надалі працює з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Працівники управління проводять адресне відвідування таких сімей із врученням продуктових наборів. Актуальним нововведенням стала можливість онлайн-консультації у психолога.

Головне фото - ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні