У місті на Волині перевірили магазини. ФОТО

0
-4
У місті на Волині перевірили магазини. ФОТО
У Володимирі-Волинському фахівці Держпродспоживслужби у спільно з поліцією проводять моніторингові обстеження торговельних закладів щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних профілактичних та протиепідемічних рекомендацій.

Про це розповіла керівник Володимир-Волинського районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Надія Лозовицька, пише "Буг".

“Ми обходимо заклади, яким дозволено торгівлю, згідно постанов, продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами, агрохімікатами, насінням, садівним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуальнго захисту, а також дотримання санітарних та протиепідеміологічних заходів”, – повідомила Лозовицька.

Торгівельним закладам виносять пропозиції і зауваження, за порушень поліція буде складати протоколи про адміністративні правопорушення.

“Хотіла б застерегти всіх продавців і власників, щоб вони були зареєстровані, дотримувалися усіх заходів, бо штрафи дуже великі”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні