На «Ягодині» митники зупинили мільйонну контрабанду. ФОТО

1
1
На «Ягодині» митники зупинили мільйонну контрабанду. ФОТО
На митному посту «Ягодин» вилучили незадекларований товар загальною вартістю понад мільйон гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці Держмитслужби.

Так, 18 березня, прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «ДАФ» під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких з Республіки Польща переміщуються меблі та освітлювальні прилади фактурною вартістю 6 529 доларів США.
В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено незадекларовані одиниці товару та встановлено, відповідно маркувань упаковок, країну виробництва меблів (Королівство Швеція), де згідно пояснення водія і відбулося завантаження автомобіля.

Під час здійснення митного контролю посадовими особами Волинської митниці Держмитслужби підтверджено інформацію щодо країни виробника (Королівство Швеція), та визначено вартість товару що становить 37 670 доларів США.

Таким чином, керівник фірми отримувача, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо кількості товару, продавця, отримувача та його фактурної вартості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю понад мільйон гривень вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зажали бабла от і приіхали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні