У Волинській ОДА пояснили, куди ділись маски з аптек Луцька

2
2
У Волинській ОДА пояснили, куди ділись маски з аптек Луцька
У Волинській облдержадміністрації пояснили, куди ділися маски з аптек обласного центру Волині.

Про це говорили в четвер, 2 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в мережі «Волиньфармпостач» з’явилися маски, які були розподілені між сіткою аптек.

Нагадаємо, 31 березня, у Волинській обласній державній адміністрації запевняли, що в аптеках міста вже є маски.

«Я розумію, що в багатьох аптеках їх вже розкупили, але повірте, що наступна партія прийде знову. Ми не залишаємо вас без масок, чи може не хочемо це робити. Будь-які об’єми, які є, ми намагаємося купити. Але зрозумійте нас також правильно, ми не можемо купити на базарі те, що десь хтось щось вкрав. Я не буду нести відповідальність за той товар, який немає сертифікатів якості і вам не раджу. Бо ми не знаємо, звідки, як і що взагалі він тут робить. Це ще небезпечніше, ніж ви просто залишитеся вдома, і у вас не буде цієї маски», – виступила посадовиця.

Зазначимо, що в Луцьку в магазинах і супермаркетах посилюють правила карантину. Усім суб‘єктам господарювання, що здійснюють діяльність на території м. Луцька та с. Прилуцьке міською радою надіслано лист, де вказано про необхідність дотримуватися наступних вимог і рекомендацій. Серед них – допуск відвідувачів магазинів, супермаркетів та інших об‘єктів загального доступу лише в масках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Б..дь,ви організуйте пошиття,ато чекаєте коли знову прийдуть.Є жасмін,едельвіка...
Відповісти
Нешановна,Щербак,назви хоч одну аптеку де можна придбати маски.А післязавтра навіть вийти хліба купити неможливо буде без маски,бо тисячними штрафами хочуть набивати свої кишені.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні