--> Розповіли, чи вистачає у Луцьку лікарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, чи вистачає у Луцьку лікарів

0
5
Розповіли, чи вистачає у Луцьку лікарів
У Волинській обласній державній адміністрації розповіли, чи вистачає в області медичних працівників у зв’язку з тим, що в Луцькій міській клінічній лікарні захворіло 8 лікарів.

Про це говорили у четвер, 2 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що увесь медперсонал Луцької міської клінічної лікарні, який був на зміні і контактував з хворими на коронавірус лікарями, обстежують.

«Не можу сказати, що в нас зараз є відчутна нехватка медперсоналу. Дай Боже, щоб цього ми ніколи не відчули. Маємо надію, що в нас не буде пандемії», – сказала вона.

Тетяна Щербак додала, що для пацієнтів величезної загрози заразитися коронавірусною інфекцією немає.

«Прошу звернути величезну увагу на те, що ми робимо все, що від нас залежить для того, щоб вберегти життя волинян», – додала Щербак.
Нагадаємо, що в середу, 1 квітня, повідомили, що виявили позитивні результати ПЛР на COVID-19 у 4 працівників Луцької міської клінічної лікарні.

Коронавірусною інфекцією захворіли працівники відділення інтенсивної терапії. Серед інфікованих працівників – лікар та медсестри. Вони 1979, 1994, 1995 та 1996 років народження.

Ввечері цього ж дня стало відомо, що коронавірусну інфекцію виявили ще в трьох медичних працівників Луцької міської клінічної лікарні.

Усі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня. Відтак серед працівників луцької лікарні – вже 8 хворих на коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні