Чи проводять тести пацієнтам, які контактували з інфікованими луцькими лікарями

0
2
Чи проводять тести пацієнтам, які контактували з інфікованими луцькими лікарями
Усім особам, які були в контакті з інфікованими на коронавірус медиками, проводять тести.

Про це в четвер, 2 квітня, заявила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак.

Нагадаємо, що в середу, 1 квітня, повідомили, що виявили позитивні результати ПЛР на COVID-19 у 4 працівників Луцької міської клінічної лікарні.

Коронавірусною інфекцією захворіли працівники відділення інтенсивної терапії. Серед інфікованих працівників – лікар та медсестри. Вони 1979, 1994, 1995 та 1996 років народження.

Ввечері цього ж дня стало відомо, що коронавірусну інфекцію виявили ще в трьох медичних працівників Луцької міської клінічної лікарні.

Усі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня. Відтак серед працівників луцької лікарні – вже 8 хворих на коронавірус.

«Усім особам, які контактували з медиками, робимо тести. Мова йде і про звичайних людей, і про лікарів – медичний персонал», – сказала Тетяна Щербак.

За її словами, на сьогоднішній день на Волині підозрюють коронавірус у 14-ти осіб. Зазначимо, що на оперативній мапі РНБО України вчора ввечері було вказано, що у 176 волинян є підозра на інфікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні