--> МАФів на Огієнка у Луцьку не буде: в міськраді передумали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МАФів на Огієнка у Луцьку не буде: в міськраді передумали

0
1
МАФів на Огієнка у Луцьку не буде: в міськраді передумали
У Луцьку на вулиці Огієнка не встановлюватимуть п'ять тимчасових споруд, на що міська рада 4 березня дала дозвіл, а лучани виступили проти такого рішення.

Про це написав на своїй сторінці радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці.

Нагадаємо, 4 березня, на виконкомі Луцькради ухвалили рішення про дозвіл підприємцю Олександру Стадніцькому встановити п'ять торгових павільйонів на вулиці Івана Огієнка (навпроти будинку 2-а). Така ідея не сподобалась лучанам. 10 березня у Луцьку зареєстрували петицію з проханням недопустити встановлення торгових павільйонів на вулиці Огієнка, мовляв встановлення такого типу споруд не вписується в подібному місці "Нестетично, неприпустимо та функціонально невиправдано. Торгові коробки псуватимуть загальний архітектурний ансамбль і не вписуватимуться в панораму", – йшлося в тексті петиції.

За день петиція набрала необхідну кількість голосів. Ініціативу підписало 305 лучан.

Сьогодні, 2 квітнЯ, радник міського голови Ігор Поліщук повідомив, що запланованих мафів на Огієнка – не буде.

"В лютому ми замовили проект на облаштування сучасного скверу за приміщенням історичного факультету в Романа Литвина. А ці тимчасові споруди будуть дисонувати із сучасним, детально продуманим сквером з освітленням, гарними вуличними меблями й озелененням.

Провели переговори з переможцем конкурсу на право встановлення цих п'яти тимчасових споруд і переконали його відмовитися від їх встановлення", – написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні