Відомі деталі смертельних випадків від COVID-19 в Україні

2
6
Відомі деталі смертельних випадків від COVID-19 в Україні
Серед 20 померлих від COVID-19 - 15 жінок та 5 чоловіків. Усі вони - старше 50 років.

Про це повідомив на брифінгу заступник міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передає "УНН".

Нагадаємо, станом на 10:00 2 квітня в Україні підтверджено 804 випадки COVID-19. З них - 20 летальних.

"Маємо 20 випадків хвороби, які закінчились летальними наслідками. Серед померлих - 15 жінок і 5 чоловіків. Всі вони - особи старше 50 років. Майже всі померлі, 88%, мали важкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок та легень. Тому вік і наявність супутніх захворювань виявились основними предикторами смертності серед пацієнтів з COVID-19", - сказав Віктор Ляшко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неправда( Не всі старші люди і з важкими патологіями! Писали, про мінімум двох жінок, яким було 33 і 37 років відповідно. Вчора одну з них поховали у Болехові
Відповісти
Як це, всі старше 50 ? А породілля 36 років, а в чернівецький обл. жінка 33 роки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні