--> Пацієнтів з коронавірусом повинні лікувати безплатно, – МОЗ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пацієнтів з коронавірусом повинні лікувати безплатно, – МОЗ

1
8
Пацієнтів з коронавірусом повинні лікувати безплатно, – МОЗ
МОЗ контролюватиме, щоб пацієнти із коронавірусною хворобою мали повне забезпечення лікарськими засобами, медичними виробами для симптоматичного лікування, а в разі потреби специфічного лікування - і відповідне забезпечення.

Медична допомога пацієнтам з інфекційними захворюваннями надається безкоштовно - це гарантується законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Про це сказав заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу, повідомляє УНІАН.

Також від сьогодні, 1 квітня, система охорони здоров’я в Україні працює в іншому режимі. Наголошується, що Національна служба здоров'я України передбачила спеціальний тариф для оплати роботи закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим на COVID-19.

«МОЗ України буде контролювати, щоб пацієнти із коронавірусною хворобою, які потрапляють у лікарні, мали повне забезпечення лікарськими засобами, медичними виробами для симптоматичного лікування, а в разі потреби специфічного лікування - і відповідне забезпечення», сказав Ляшко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Уряд оприлюднив умови примусового обстеження на коронавірус

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що робити, якщо запідозрили в себе коронавірус
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лариса передала привіт ще трьом лікарям на сьогодні на вечір
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні