--> У Луцьку затримали чоловіка з вибуховим матеріалом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку затримали чоловіка з вибуховим матеріалом

0
3
У Луцьку затримали чоловіка з вибуховим матеріалом
У жителя Луцька поліцейські вилучили корпус гранати. За незаконне поводження з боєприпасами волинянину загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Триває перевірка.

Про це інформують в пресслужбі поліції Волині.

Сьогодні, 1 квітня, по обіді на вулиці Стрілецькій в обласному центрі луцькі оперативники виявили у 39-річного місцевого жителя корпус гранати РГД-5.

На місце події виїхали спеціалісти вибухотехнічого відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області. Вибуховий матеріал вилучили та транспортували для належного зберігання і проведення відповідних експертиз.

За фактом незаконного поводження з бойовими припасами відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Перевірка триває.

Нагадаємо, відповідно до ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона добровільно здасть органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні