--> На Волині працівникам заводу заборгували понад мільйон гривень зарплати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині працівникам заводу заборгували понад мільйон гривень зарплати

1
3
На Волині працівникам заводу заборгували понад мільйон гривень зарплати
Факт невиплати понад 1 млн грн заробітної плати працівникам заводу на Волині розслідують.

Про це інфрормує пресслужба прокуратури Волині.

Старовижівський відділ Ковельської місцевої прокуратури розпочав кримінальне провадження за фактом грубого порушення законодавства про працю службовими особами Товариства з обмеженою відповідальністю "Дубечненський керамічний завод".

Прокурори з'ясували, що на підприємстві із липня по грудень 2019 року використовували працю понад 40 найманих працівників без укладення з ними трудових договорів.

Заробітну плату робітникам роботодавці виплачували "у конвертах", при цьому не виплатили її у повному обсязі, заборгувавши громадянам понад 1 млн грн.

Незаконні дії службових осіб підприємства розслідують.

До слова, за грубе порушення законодавства про працю санкцією ч. 1 ст. 172 КК України передбачено покарання до двох років виправних робіт.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вельмишановна прокуратура не хоче дослідити невиплату зарплати протягом трьох місяців на підприємстві "Богдан моторс"? Там не 40 чоловік напівлегально працює. Засліпило? Також питання до міськради: ви наскільки я розумію працюєте дистанційно? А ваша електронна пошта - це ящик на стовпі, чи можна віддалено туди зайти? Я вам надіслав листа, про те, що більшу половину працівників відправили "по домам", при цьому з нового року не виплативши ні копійки. Де відповідь? Ви мабуть справно отримуєте зарплату за свою віддалену роботу? Робіть, що небуть. Люди без засобів до існування залишились в такі часи, а писати в прокуратуру бояться, бо втратять роботу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні