--> На волинському кордоні вираховуватимуть тих, хто «косив» від армії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На волинському кордоні вираховуватимуть тих, хто «косив» від армії

0
8
На волинському кордоні вираховуватимуть тих, хто «косив» від армії
Представники військових комісаріатів на пропускних пунктах Волинської області, з метою виявлення порушників військового обліку, що ухиляються від призову на військову службу, перевірятимуть усіх громадян, які будуть перетинати кордон на в’їзді у Волинську область.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Нагадаємо, що від сьогодні на обсервацію відправлятимуть усіх осіб, які в’їжджатимуть на територію Волинської області через діючі пропускні пункти «Ягодин», «Пулемець» «Доманово» та «Дольськ».

Вимога про обов’язкову обсервацію не поширюється на водіїв та персонал вантажних транспортних засобів, якщо немає підстав вважати, що вони були в контакті з хворими на коронавірус.

Спочатку людей на обсервацію селитимуть у санаторії села Згорани, пізніше – в інших закладах санаторного типу а профілакторіях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні