--> На Волині судитимуть банду шахраїв, які продавали в інтернеті неіснуючі авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судитимуть банду шахраїв, які продавали в інтернеті неіснуючі авто

0
-1
На Волині судитимуть банду шахраїв, які продавали в інтернеті неіснуючі авто
На Волині слідчі детективи завершили слідство у справі щодо організованої групи шахраїв, котрі продавали в інтернеті неіснуючі автомобілі.

Обвинувальний акт разом із матеріалами кримінального провадження скеровано до суду, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у лютому цього року слідчі детективи ГУНП у Волинській області спільно із співробітниками управління стратегічних розслідувань в області за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили організовану групу у складі трьох чоловік за скоєння шахрайств через мережу Інтернет.

Досудовим слідством по справі встановлено, що у липні 2019 року 39-річний раніше судимий лучанин разом із спільниками 18-ти та 28-років організував та налагодив схему продажу через мережу Інтернет неіснуючих автомобілів.

Шахраї розміщували на сайтах оголошення про продаж автівок. Потенційних покупців просили перераховували гроші наперед на вказані ними рахунки та одразу після отримання грошей зникали.

Своїми злочинними діями зловмисники завдали потерпілим матеріальних збитків на загальну суму понад 400 тисяч гривень.



За чотирма фактами шахрайств слідчі оголосили зловмисникам про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Двом зловмисникам суд обрав запобіжний захід тримання під вартою, третьому – цілодобовий домашній арешт.

Обвинувальний акт разом із матеріалами справи скеровано до суду.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні