--> Підприємцям волинського міста не дозволили працювати на ринках в час карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підприємцям волинського міста не дозволили працювати на ринках в час карантину

0
-2
Підприємцям волинського міста не дозволили працювати на ринках в час карантину
На час карантину ринки у волинському місті будуть зачинені.

Про це йшлося на брифінгу міського голови 31 березня, інформують на сайті Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, 30 березня у Нововолинську біля міської ради зібралися підприємці місцевого ринку із вимогою дозволити їм торгувати. Мовляв, зараз несуть чималі збитки, адже для них торгівля – це чи не єдина можливість заробляти кошти.

Позиція міськради обумовлена тим, що ринки міста не відповідають умовам, які містяться в постанові головного санітарного лікаря. Зокрема:

- У Нововолинську немає жодного ринку виключно харчових продуктів;
- Не буде кому контролювати пересування, аби, згідно з вимогами, на 20 м. кв. перебувало не більше одного відвідувача ринку;
- Немає можливості встановити відстань між місцями торгівлі не менше, ніж 3 метри.

Міський голова Віктор Спожніков звернувся з проханням до підприємців дотримуватися законодавчих вимог у період надзвичайної ситуації. Міська влада не наділена зараз таким правом давати дозволина торгівлю, отож і звертатися за цим підприємцям не потрібно. Можна слідувати прикладу інших і реалізовувати свій товар через інетернет-магазини.

Головне фото з спільноти Нововолинськ у фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні