--> На Ківерцівщині за кошти Світового банку зроблять дві амбулаторії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Ківерцівщині за кошти Світового банку зроблять дві амбулаторії

0
-1
На Ківерцівщині за кошти Світового банку зроблять дві амбулаторії
У Ківерцівському районі тривають ремонтно-будівельні роботи у рамках реалізації субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області». Тут за кошти позики Світового банку працюють на двох об’єктах, повідомили на сторінці субпроєкту у фейсбуці.

За роботи на Ківерцівщині, отримавши перемогу в тендері, взялося товариство з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2».

У районі відремонтують приміщення Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини та здійснять реконструкцію будівлі денного стаціонару і дитячого відділення Цуманської районної лікарні під амбулаторію АЗПСМ. На першому об’єкті ступінь виконання – 65%, на другому – 10%.

Щодо робіт у Цумані, то тут наразі вони призупинені. Паралельно здійснено коригування проєкту та завершено розгляд коригованого кошторису (пропозиції) підрядника з врахуванням змін обсягів робіт. Відповідний запит спрямували на розгляд Світовому банку. За результатами погодження пропозиції підрядника найближчим часом підпишуть додаткову угоду, після чого підрядник гарантує відновлення робіт.

І керівництво, і медперсонал Ківерцівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги сподіваються, що попри усі проблемні моменти з реалізацією будівельного компоненту у їхньому районі, субпроєкт у цілому реалізують у прописані в договорах терміни. Адже за цим усім найперше стоїть якість надання медичної допомоги місцевому населенню та комфорт самих медиків.

До слова, закупівлі офісних та медичних меблів, медичного обладнання та інструментарію уже проведені, й усе необхідне є на місцях.

Відповідно до субсидіарної угоди, субпроєкт має бути повністю реалізований до 30 вересня 2020 року. Щодо будівельного компоненту, то усі роботи з ремонту та реконструкції амбулаторій можуть завершити до 31 серпня поточного року, проте за умови належного, вчасного та в повному обсязі виділення коштів субвенції Волинській області.

Команда з реалізації субпроєкту впевнена, що на центральному рівні це врахують – і до кінця року медичні працівники переїдуть до усіх оновлених за кошти позики амбулаторій, а пацієнти отримуватимуть медичні послуги в комфортних умовах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні