--> На Тернопільщині різко зросла кількість хворих на коронавірус: заразилися 32 медики і міський голова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Тернопільщині різко зросла кількість хворих на коронавірус: заразилися 32 медики і міський голова

0
3
На Тернопільщині різко зросла кількість хворих на коронавірус: заразилися 32 медики і міський голова
У Тернопільській області за добу зареєстрували 20 нових підтверджених випадків коронавірусу, таким чином кількість інфікованих COVID-19 зросла до 98 осіб.

Про це повідомляють одразу кілька джерел: Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом у фейсбуці, сайт "Тернополяни", пост міського голови Монастирська Андрія Старуха у фейсбуці, передає Українська Правда.

"Плюс 20 підтверджених випадків COVID-19 на Тернопільщині станом на 22:00 31 березня. Загалом в області 98 хворих".

Серед тих, хто підхопив вірус:

76 – жителі Монастириського району (1 – летальний)
11 – жителі Заліщицького району
5 – жителі Козівського району
2 – жителі міста Тернополя
2 – жителі Кременецького району
1 – житель Тернопільського району
1 – житель Бережанського району.

Місцевий сайт "Тернополяни" пише, що серед тих, хто захворів у Монастирському районі найбільше медиків. Загалом у районі підтвердився COVID-19 у 32 медпрацівників (10 лікарів, 14 медсестер, 8 молодших медсестер.)

Також серед хворих 5 дітей, 2 державних службовці, 2 поліцейських, 1 священник, 1 завдисадком, 1 вчитель, 1 рятувальник та голова Монастирської ОТГ Андрій Старух.

До слова, що саме Старух копав могилу та брав участь у похоронах першого померлого від коронавірусу на Тернопільщині – 68-річного жителя села Ковалівка, Монастириського району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні