На Волині лікарі за свої кошти купують спецодяг

0
-7
На Волині лікарі за свої кошти купують спецодяг
У Ковельському МТМО працівники змушені за власні гроші купувати комплекти спецодягу.

Ці факти оприлюднила у Facebook голова ковельської громадської організації «Реальні справи Ковель» Олександра Ткачук, до якої за захистом своїх прав звернулися медики, пише "Район.Ковель".

«Медичні працівники Ковельського МТМО за власний кошт купують кожен для себе медичну форму, а саме, форма складається із комплекту: халат, брюки та медичне взуття. Також, зазначили, що прати цю форму вони забирають додому. Це взагалі неприпустима ситуація, а особливо небезпечна у період пандемії», – пише вона.

Олександра Ткачук письмово звернулася до міського голови Олега Кіндера із проханням забезпечити всіх медичних працівників Ковельського комунального МТМО спецодягом та взуттям, іншими засобами індивідуального захисту, а також компенсувати витрати медикам, які купували спецодяг та взуття за власні кошти.

27 березня Олег Кіндер зустрівся з виконуючою обов’язки головного лікаря Ковельського МТМО Людмилою Івахнюк, яка повідомила, що засобами індивідуального захисту лікарі забезпечені, а міський голова наголосив, що всі повинні працювати спільно, злагоджено та у ці складні часи підтримувати і допомагати один одному.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні