Повідомили, чи можна зараз перетнути кордон пішки

1
1
Повідомили, чи можна зараз перетнути кордон пішки
У зв’язку із запровадженням карантинних заходів на державному кордоні України тимчасово припинено піше сполучення з суміжними країнами.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

На багатьох пунктах пропуску для перевезення громадян України, які повертаються з-за кордону без власного автотранспорту, місцева влада та ДСНС надають автобуси.

Відновлення пропуску відбудеться після усунення обставин, що призвели до тимчасового закриття пунктів пропуску. Рішення щодо цього прийматиме Уряд за пропозиціями Міністерства охорони здоров’я та Адміністрації Державної прикордонної служби України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго вечора .Мене цікавить , чому для того щоб не поширювався вірус Польща пропускає пішки , а Україна чекає коли набереться 30 чоловік , запихає всіх у автобус та щей забирає в людей по 30 злотих , за 100 метрів дороги , чому так дорого?...за що???Як так ...?Минулої ночі повернулись мої батьки з Польщі ,через Раву Руську до кордону заплатили водієві 320 злотих з кожного та щей на кордоні по 30 злотих .Моглиб брати 30 грн а не злоті.Ви всі нелюди послідні гроші забирають у людей .Ми гірше циган для наших людей не має ні поваги , ні роботи , ні надійності в майбутньому.Скоро ще землю розпродадуть по Європі ...ми і так раби а будемо просто невільниками..????Влада скаменіться ,прийдіть до розуму ,де тут правда ..а чому ненапишете що той автобус який влада тіпа надає коштує 30 злотих за сто метрів дороги .Поясніть чому мої батьки яким по 50 років мали заплатити по 30 злотих за 100 метрів дороги на українському кордоні рава руська .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні