У Володимирі реконструюють будівлю під адмінцентр і мотель

0
1
У Володимирі реконструюють будівлю під адмінцентр і мотель
У Володимирі-Волинському проведуть реконструкцію контори у торгово-адміністративний центр з мотелем.

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції контори у торгово-адміністративний центр з мотелем на вулиці Луцькій, 158А у місті Володимирі-Волинському затвердили наказом управління містобудування і архітектури виконкому Володимир-Волинської міськради, - пише Волиньonline.

Замовником виступає громадянин Михайло Роговенко. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Гранично допустима висотність будівлі – до 10 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 24 %. Мінімально допустима відстань до червоної лінії вулиці Луцької – 17 метрів, до лінії забудови – 11 метрів, до існуючої будівлі – 9 метрів.

Планувальні обмеження відсутні. Відстані від об’єкта до інженерних мереж: 2,5 метра – до ЛЕП, 17 метрів – до мережі газопроводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні