У волинянина, який не платив оренди, забрали 2 гектари землі

1
3
У волинянина, який не платив оренди, забрали 2 гектари землі
За втручання прокуратури на Волині повернуто державі земельну ділянку вартістю 2,6 млн гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратура Волині

Іваничівський районний суд Волинської області задовольнив позов Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області про розірвання договору оренди, стягнення із недобросовісного орендаря заборгованої орендної плати й повернення державі земельної ділянки вартістю 2, 6 млн грн.

Прокурори з'ясували, що упродовж 2018-2019 років громадянин, систематично порушуючи умови договору, заборгував до бюджету Поромівської територіальної громади понад 223 тис. грн. за оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 2 га.

Втрутившись у ситуацію, прокуратура домоглася розірвання договору оренди, стягнення заборгованого до бюджету та повернення земельної ділянки державі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо один гектар коштує 1,3мільйона ,то чого у ВР розказують казочки про вартість 1-2 тисячі доларів?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні