Україні може загрожувати дефолт: Зеленський звернувся до українців з важливою заявою. ВІДЕО

5
8
Україні може загрожувати дефолт: Зеленський звернувся до українців з важливою заявою. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський заявив, що у понеділок, 30 березня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, на якому депутати можуть ухвалити два важливих закони.

Про це йдеться у відеозверненні глави держави, опублікованому 29 березня.

За словами Зеленського, в України зараз два шляхи − або прийняти два важливих закони і отримати підтримку в розмірі не менше 10 мільярдів доларів, або провалити їх прийняття, що, за оцінкою президента, призведе до занепаду економіки та дефолту.

“Наша країна через короновірус фактично опинилась на роздоріжжі і має два шляхи. Перший − це ухвалення двох життєво-важливих законів. Після чого ми отримаємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів, у розмірі щонайменше десяти мільярдів доларів. Це потрібно для стабілізації економіки та подолання кризи. Інакше − другий шлях. Це провал цих законів. Після − занепад економіки і навіть загроза дефолту”, − наголосив президент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нагадайте-но мені - куди головолодько МВФ посилав?
Відповісти
Він хоч розуміє,що це таке.Переконаний що ні.Воно вже нічого не розуміє,пливе,як ....по течії.
Відповісти
Так хтось під шумок карантину хоче протягнути закон про продаж землі,і під час карантину за копійки її розпродати!А щодо "антиколомойського" закону то робіть з ним що хочете,олігархи це паразити!
Відповісти
Stupid ukrainian citizens who have elected jews as president of the country = porochenko, zelenski = same goals to screw you deep ))))
Відповісти
Біжи, Вова, біжи....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні