Коронавірус виявили у ще одного нардепа. ФОТО

1
12
Коронавірус виявили у ще одного нардепа. ФОТО
У нардепа, члена фракції «Слуга народу» Володимира Ватраса виявили коронавірус.

Про це у фейсбуці написала заступниця голови фракції Євгенія Кравчук.

У неділю, 29 березня, коронавірус виявили у ще одного народного депутата. Позитивний результат тесту отримав член фракції «Слуга народу» Володимир Ватрас.

«Володимир зараз перебуває у Хмельницькому в інфекційній лікарні. На засіданні фракції «Слуга народу» у п’ятницю його не було. З часу проведення позачергового засідання 17 березня перебував у самоізоляції вдома», – йдеться в дописі.



Нагадаємо, першим народним депутатом, який заразився коронавірусом, став Сергій Шахов. Пізніше з таким же діагнозом госпіталізували його дружину. Крім того, було встановлено пів сотні осіб, які могли контактувати з хворим коронавірусом нардепом. Зокрема, нардеп 12 березня відвідував засідання екологічного комітету. Крім нього там було ще 11 депутатів.

Пізніше, стало відомо, що COVID 19 діагностували у депутата Верховної Ради Сергія Вельможного. Його, разом із сином, госпіталізували в Олександрівську лікарню з температурою 38,5°. У депутата підозра на коронавірус не підтвердилася, але його син захворів.

Також у депутата фракції «Опозиційна платформа – За життя» Олександра Лукашева виявили коронавірус COVID 19. Лукашева вже виписали з Олександрівської лікарні.

24 березня стало відомо, що на коронавірус захворів позафракційник Сергій Рудик.

Виявили коронавірус і в представника фракції "Слуга народу" Руслана Горбенка.

Захворіла на коронавірус і позафракційна нардепка Ганна Скороход.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І депутатська недоторканість вірусу не завадить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні