Жінка, яка заразила коронавірусом декілька сіл на Буковині, благає не вбивати її онуків. ФОТО

13
-2
Жінка, яка заразила коронавірусом декілька сіл на Буковині, благає не вбивати її онуків. ФОТО
Перша хвора на коронавірус на Буковині жінка, яка заразила десятки жителів свого і сусідніх сіл, звернулася до сусідів і попросила пробачення.

Її звернення було опубліковане в фейсбуці, повідомляє Obozrevatel.

Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Ймовірно, там вона і підхопила небезпечний вірус. Приїхавши додому, місцева жителька брала найактивнішу участь у громадському житті свого села Колінківці.

Вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл боролися за створення ОТГ, спілкувалася з головою Колінківців. У результаті вона заразила не тільки своїх дітей і онуків: сам глава села зліг із високою температурою, а зараз 14 односельчан перебувають у лікарні з коронавірусом. На сьогодні, 29 березня, в Чернівецькій області виявлено 59 випадків коронавірусу.

А разом із Колінківцями на карантин посадили ще три села: Топорівці, Бочківці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги і лісові стежки перекрили шлагбаумами.

Навколо Колінківців виставили блок-пости
Навколо Колінківців виставили блок-пости


"Винуватиця" такої ситуації Єлизавета записала відео, де розповіла, що сама вже одужала і перебуває вдома. І пообіцяла більше ніколи не їздити до Італії на заробітки.

Також вона сказала, що чула, що люди хочуть спалити її будинок. А також, що хочуть розправитися з її дітьми і внуками. "Не вбивайте їх, хочете вбивайте мене, ріжте, рубайте", – зі сльозами просить жінка.

Вона каже, що сім'я нікуди не виходить і сидить на сумках, із документами. "Кожну ніч мої діти, як зайченята, не сплять зі страхом, як тільки чують шарудіння у дворі", – плаче жінка.



І скаржиться, що вдома немає овочів і хліба, доїдають макарони, тому що бояться вийти на вулицю, побоюючись гніву сусідів. Також жінка стала на коліна і просила, щоб залишили в спокої її родину. "Залиште мого Максимчика і Сашка, залиште мою Катюшу, Наталку", – просить жінка.



"Я вас прошу, хочете розправитися – викличте мене в село, убийте, що хочете, те і зробіть, тільки залиште моїх дітей. Повірте, що жодна мама і бабуся не могла принести своїм дітям і онукам такої страшної біди. І вам не хотіла, вибачте мене", – просить Єлизавета

Це відео Єлизавета розсилає своїм односельцям через соцмережі. Зараз у Колінківцях 14 випадків коронавірусу, серед захворілих діти і внуки Лізи.

У селі кажуть, що спочатку були злі на жінку, бо, повернувшись з Італії, вона не сиділа вдома, а їздила і ходила по всій області. Хоча прекрасно знала, яка ситуація в Італії.



Зараз у селі багато дітей хворіють, переважно в легкій формі. Однак обіцяних тестів на коронавірус тут так і не дочекалися. А багато медиків теж пішли на самоізоляцію.

Також багатьох сусідів звернення жінки зворушило, вони обіцяють не чіпати родину, та й кажуть, що такої агресії, щоб підпалити будинок, у них не було.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чого ж тобі вдома не сиділося , через таку тупу курку стільки людей мають великі проблеми, ще не ясно чим все закінчиться .
Відповісти
А чому ж Ви нашим депутатам так не пишете, що вони тупі козли і заразили в столиці населення, бо їздили віддихати у Франці. Слабо, чи мізки не працюють. Рано чи пізно цей вірус був би в Україні. Треба було готуватись, а не продавати і маски, і респіратори і все інше. Я з Тернопільської області і у нас також плачевна ситуація. Давайте всіх вб'ємо... Які ж Ви тупі всі. Було б у нас все гаразд, ніхто б не їздиів на заробітки. І я впевнена, що ця жінка не спеціально всіх заразила. Будьте людьми....
Відповісти
Тому що всі знають хто такі депутати, а людям ще пальцем показати треба. ВИ САМІ УСІ ВИНОВАТІ.
Відповісти
А чого дійсно не було пересидіти вдома кілька тижнів?? За шо думала тоді?? От такий наш народ - наробить біди, а потім плачиться!!! Це сумно
Відповісти
Звідки стільки злості? Українці, де Ваша людяність і любов до ближнього? З тим короновірусом всі просто здуріли, втратили розум. Якщо є хвороба яка викликає страх чи то СПІД чи туберкульоз, а зараз короновірус . Таке враження зо кожен, наголошую, кожен готовий за діагноз прибити сусіда, закидати камінням, бо для їхнього стада загроза. Схаменіться ! Ви ж люди, наділені розумом та мисленням. Мені останнім часом соромно за нас українців...
Відповісти
Наталіє, питання не в тому, що вона заразилася, таке може з кожним трапитися. Питання в тому, чому, знаючи, що вона в зоні ризику, не дотримувалася самоізоляції? Чому ходила на ті зібрання та мітинги, знаючи, що повернулася з небезпечного регіону і може бути зараженою? Чому так халатно поставилася до своїх обов'язків щодо карантину? Не за те, що захворіла її цькують, а за те, що "наплювала" на всіх навколо, бо їй "треба бути на тих зборах", бо "без неї ніяк".
Відповісти
Бо такі баби(жіночки), то вони думають що вони найрозумніші в світі все, знають та вміють, о ця їх впевненість і підвила мадам до біди.
Відповісти
Слухайте! Люди які нікуди не їздили на заробітки, або вчасно вернулися, ВИ так прислуховуетесь порад і так чемно все виконуєте в дома ???? Або виходить ситуація, що винні всі, тіко не "я", "ми"???
Відповісти
Нехай молиться щоб всі заражені живими залишились. А сьогодні стадо таки же ідіотів з В"єтнаму в Борисполі ломилось в місто без карантину.
Відповісти
Вона ні в чому не винна. Заспокойтесь бидлоття!!! Розкажіть про поведінку своїх родичів і знайомих чи сусідів - тих, які прибули до 9 березня і тих, що прибули в Бориспіль останні тиждень-два (я про певних осіб-вірусошахідів) . А скільки їх вернулось бла-бла каром..... Якщо маєте сміливість на самосуд - @здуйте на кордони та аеропорти, а вгамувавши там свої амбіції завітайте до ВР, Кабміну, Авакова, а вже потім Зе-козла відпущення всіх негараздів України - він не захоплював з депутатами владу - він волевиявлення народу України, який воліє розправитись з онуками цієх бідолашної....
Відповісти
От якби ця як ви виразилися "бідолашна" завітала туди куди ви перахували, то люди б їй щиро подякувати настала у нас в країні б справжня реформа влади... А так, бо мозгів не хватило, посидіти серіали подивитися тихенько вдома, позаражала бідних селян, та ще й внуків своїх, то є розум? Та нема... здорова баба як коняка, а розуму дано одне місце італійцям лиш підтирати. Бо мала б СОВІСТЬ ТО САМА Б ПОДУМАЛА ПРО ОТОЧУЮЧИХ, РІДНЮ. І не треба казати шо вона не ЗНАЛА! ВОНА НЕ З МАРСУ, ПРИЛЕТІЛА, А В ІТАЛІЇ ВСЕ ІНФОРМУВАЛИ ДАВНО, ЛИШ ТАКИМ ЖІНОЧКАМ ЦЕ ДО ДУПИ... ЗНАЛА ЩЕ Й ДУМАЛА ЩО ВЧАСНО ВТІКТИ СТИГЛА... А НА ВСІХ НАПЛЮВАЛА, А ТЕПЕР ЇЙ. СЛЬОЗИ НЕ ПО МОЖУТЬ, ЯК В КОГОСЬ В ТОМУ СЕЛІ ДИТЯ ВМРЕ, НЕ ДАЙ БОЖЕ...
Відповісти
Люди схаменіться! Якщо Бог допустив таку ситуацію, то не в жінці діло! Хай кожен перегляне своє життя і свої відносини з Богом! Треба дивитися глибше! Без волі Божої волосина з голови не падає- так каже Святе Писання! А ви ж всі християни! До церкви ходите! І ненавидите людину, бажаєте вбивства? А вбивці і ті хто ненавидить свого ближнього- таким озеро вогняне,- говорить Бог!
Відповісти
Тепер не на коліна ставай з вибаченнями,а те що заробила в Італії людям на лікування давай.Їм твої вибечення до одного місця,а пару тисяч євро за лікування і моральну шкоду самий раз!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні