Селищна рада на Волині виділила на боротьбу з коронавірусом 180 тисяч

0
-2
Селищна рада на Волині виділила на боротьбу з коронавірусом 180 тисяч
У Іваничівській селищній раді відбулась позачергова сесія. Під час якої депутати виділили кошти на організацію заходів для запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції СOVID-19.

Відтак, на боротьбу з коронавірусом було виділено кошти в сумі 180 тисяч гривень, - повідомляють на сайті Іваничівської селищної ради.

Кошти виділили на наступне:

- придбання засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів та медикаментів для КНП “Іваничівський РЦПМСД” – 20 000 грн,
- КНП “Іваничівська ЦРЛ” – 70 000 грн,
- на поповнення матеріального резерву пального на проведення заходів по запобіганню поширення коронавірусної інфекції – 10 000 грн,
- та 30 000 на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для працівників установ, депутатів селищної ради та жителів громади.
- 20 000 грн Іваничівському ВУЖКГ на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для працівників установи.

Крім того, на позачерговій сесії селищної ради, яка відбулась 18 березня, із селищного бюджету було виділено 25 000 грн. на придбання засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів та медикаментів для КНП “Іваничівський РЦПМСД”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні