Волинян запрошують долучитися до боротьби з поширенням наркотиків

1
-11
Волинян запрошують долучитися до боротьби з поширенням наркотиків
Поліція запрошує волинян долучитися до боротьби з поширенням наркотиків. Для цього потрібно завантажити у Telegram чат-бот «СтопНаркотик».

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Програму для збору інформації про наркоспам розробили курсанти факультету кіберполіції Харківського національного університету внутрішніх справ, в рамках проекту MRIYA.

Чат-бот «СтопНаркотик» призначений для блокування Інтернет-ресурсів, що реалізують наркотичні засоби, з використанням месенджеру Telegram.



Принцип його дії такий: користувач месенджеру Telegram надсилає адміністратору чат-боту адресу каналу, чату або сайту, з якого надходить наркоспам. До чат-боту можна надіслати, зокрема, адреси зі стін будинків, парканів, фотографії з цими графіті і місцями так званих закладок, геолокацію їх розташування, тощо.

Своєю чергою, чат-бот «СтопНаркотик» скеровує звернення-скаргу на ресурси адміністрації Telegram, котрий блокує акаунт, який поширює рекламу наркотиків.

З даних, що накопичує чат-бот, формується інформаційна база, яку можуть використовувати співробітники поліції у протидії наркозлочинності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Геть подуріли, а чим ще людям на карантині займатись? Ахаха
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні