Суд покарав волинянина, який незаконно зберігав вдома зброю

0
2
Суд покарав волинянина, який незаконно зберігав вдома зброю
На Волині покарали чоловіка за незаконне зберігання зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у січні минулого року під час санкціонованого обшуку оперативники вилучили за місцем проживання 29-річного річного жителя Горохівського району дві пневматичні гвинтівки із ознаками переробки на вогнепальну зброю та набої до них.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Згідно з висновком експерта вилучені набої відносяться до боєприпасів і є мисливськими патронами кільцевого запалення, а одна гвинтівка – перероблена з однозарядної пневматичної гвинтівки марки «Kandar» для стрільби патронами кільцевого запалення калібру 5,5 мм.

Волинянину слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

На початку березня цього року Горохівський районний суд Волинської області розглянувши у відкритому судовому засіданні дане кримінальне провадження визнав 29-річного жителя Горохівського району винним у вчиненні цього злочину та засудив його до одного року позбавлення волі умовно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні