У місті на Волині виловлюватимуть безпритульних собак

0
2
У місті на Волині виловлюватимуть безпритульних собак
У Володимирі-Волинському безпритульних собак виловлюватиме для стерилізації комунальне підприємство "Ласка".

Про це повідомили на офіційному сайті міста.

Між управлінням житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та комунальним підприємством «Ласка» укладено договір щодо вилову безпритульних тварин на території міста.

Згідно договору після проведення стерилізації, вакцинації та кліпсування тварини повертаються на попереднє місце проживання під час наступного виїзду на відлов, – йдеться на сайті міськради.

Поверненню не підлягають агресивні тварини, невиліковно хворі, а також тварини, які після процесу карантинування, стерилізації, вакцинації та кліпсування були прилаштовані у сім’ї з території КП «Ласка».

Задля візуальної ідентифікації усім виловленим тваринам у 2020-му році буде проведено кліпсування бирками жовтого кольору із зазначенням порядкового номеру та написом «ВВ».

Інформують, що усі виловлені тварини на місці вносяться в базу «Animal ID» з обов’язковими даними геолокації, фото та короткими характеристиками тварини (стать, приблизний вік, окрас та вага). Також кожній тварині вживлюється унікальний підшкірний чіп для ідентифікації її в майбутньому за допомогою сканера.

Оплата вищевказаних послуг буде проводитись лише після надання комунальним підприємством «Ласка» копій актів проведення стерилізацій тварин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні