П'яний волинянин викликав поліцію і збрехав, що його грабують

0
0
П'яний волинянин викликав поліцію і збрехав, що його грабують
У Ковелі поліцейські склали адмінпротокол на чоловіка, який напився і заявив про грабіж.

Про це повідомляє "Про Ковель".

У середу, 25 березня, до поліції надійшло повідомлення від 49-річного ковельчанина про вчинення щодо нього злочину, зокрема грабежу.

Прибувши на місце події співробітники поліції з’ясували, що інформація не відповідає дійсності. Заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На зловмисника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели профілактичну бесіду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, - повідомляють в поліції області.

Поліція Волині закликає громадян із відповідальністю ставитись до викликів служб органів правопорядку, медиків та рятувальників, особливо під час дії карантинних заходів, коли реагування спецслужб на повідомлення повинно бути особливо оперативним і попереджає, що за завідомо неправдивий виклик, передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст.183 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні