В Україні можуть закрити кордони для будь-який пасажирських перевезень

0
-3
В Україні можуть закрити кордони для будь-який пасажирських перевезень
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив підготувати акт про закриття кордонів України для будь-яких пасажирських перевезень.

Про це він заявив на сьогоднішньому засіданні уряду,пише "УНІАН".

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству інфраструктури, Міністерству юстиції, Міністерству внутрішніх справ, Міністерству закордонних справ і профільним віце-прем'єр-міністрам підготувати проект рішення про закриття кордонів України для будь-яких пасажирських перевезень з 27 березня.

"В цьому є нагальна необхідність, тому що ми бачимо за останні тижні, що єдиним шляхом потрапляння коронавірусу в Україну був потік громадян з закордону. І цей потік триває. І це посилює та збільшує кількість осіб, заражених цією інфекцією, які приїжджають в Україну, після чого починається збільшення кількості заражених", - сказав він. "До кінця дня п'ятниці ми маємо зупинити будь пасажирський рух через кордони України в обидві сторони", - додав прем'єр.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні