За «страхові послуги» волинянка переказала аферистам 45 тисяч

0
0
За «страхові послуги» волинянка переказала аферистам 45 тисяч
Жителька Нововолинська п'ятьма платежами переказала шахраям за нібито страхові послуги 45 350 гривень.

До суду надійшло клопотання слідчого Нововолинського відділення поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 23-го березня, пише "Буг".

В обґрунтування клопотання посилається на те, що за період з 4-го лютого по 11-те лютого 2020 року, невідома особа, шляхом зловживання довірою, незаконно заволоділа грошовими коштами загальною сумою 45350 гривень, які потерпіла переказала п’ятьма транзакціями через термінал в якості оплати за страхові послуги.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство).

Слідчий зазначає, що для встановлення особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, а саме шляхом зловживання довіри потерпілої незаконно заволоділа коштами, які остання переказала на картковий рахунок “Ощадбанку”, виникла потреба в отриманні інформації, щодо операцій по даному рахунку, місце де саме намагались зняти кошти та наявність у даному місці камер відеоспостереження.

Суд клопотання слідчого задовільнив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні