Волиняни зможуть купити насіння: агрокрамниці працюватимуть нарівні з аптеками і продмагами

0
-1
Волиняни зможуть купити насіння: агрокрамниці працюватимуть нарівні з аптеками і продмагами
Із 26 березня синоптики обіцяють плюсову температуру протягом доби. Це означає, що волиняни активно візьмуться садити городи. Щоби власники присадибних ділянок і фермери мали можливість придбати насіння та засоби захисту рослин, Кабмін дозволив агромагазинам працювати у період карантину.

«Крамниці, які реалізовують насіннєвий матеріал, добрива, гербіциди та необхідний садово-городній інвентар, працюватимуть у період карантину. Кабмін прислухався до наших пропозицій не лише в цьому питанні. Аграріям обіцяють повне сприяння всіх служб протягом посівної кампанії, зважаючи на запровадження надзвичайної ситуації в державі», ‒ розповів Юрій Горбенко, начальник управління агропромислового розвитку Волинської ВОДА.

За словами чиновника, на Волині вже посіяли 50% від запланованих площ ярої пшениці і гороху. Завтра аграрії почнуть сіяти цукровий буряк. Юрій Горбенко запевнив, що озимі культури на волинських нивах перезимували добре, потреби їх пересівати в області нема. Господарства готові до весняно-польових робіт, забезпечені всім необхідним: насінням, пальним і добривами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні