У принца Чарльза виявили коронавірус

0
18
У принца Чарльза виявили коронавірус
71-річний принц Чарльз хворіє на коронавірус. Тест дав позитивний результат.

Про це з посиланням на офіційну заяву представників королівської родини повідомляє Sky News, передає ТСН.

"Аналізи принца Вельського показали позитивний результат на коронавірусну інфекцію. В нього проявились легкі симптоми, але в цілому він залишається у доброму здоров’ї та працює з дому протягом останніх кількох днів, як зазвичай.

Герцогиня Корнуольська також здала тест на коронавірус – результат негативний. Згідно з державними та медичними порадами, принц та герцогиня нині перебувають у самоізоляції у своєму будинку в Шотландії", - йдеться у заяві представників подружжя.

Зазначається, що встановити джерело зараження вважається неможливим, оскільки Чарльз багато з ким контактував останнім часом під час публічних появ.


Нагадаємо, Велика Британія одна з останніх країн західної Європи
запровадила жорсткий карантин. Упродовж трьох тижнів британцям заборонено збиратись більше трьох та виходити з дому, окрім як за харчами, ліками  і на пробіжку.

Раніше Єлизавета Друга скасувала низку заходів та полишила Лондон через коронавірус.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні