На Волині підліток вистрілив із рушниці у товариша

0
-6
На Волині підліток вистрілив із рушниці у товариша
На Волині за фактом поранення 17-річного хлопця поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

У вівторок, 25 березня, до Волинської обласної дитячої клінічної з вогнепальним пораненням госпіталізували 17-річного жителя Маневицького району.

Встановлено, що потерпілий разом із знайомими, також неповнолітніми, у нічний час здійснював опалення теплиць у селі Гораймівка Маневицького району. Один з товаришів, 15-річний місцевий житель, тримаючи у руках рушницю випадково вистрілив та поранив постраждалого. Його госпіталізували.

Зброю правоохоронці вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 Кримінального кодексу України. Йдеться про необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Досудове розслідування триває.

Поліція Волині закликає громадян під час карантинних заходів контролювати своїх дітей, не ігнорувати встановлені обмеження та залишатися вдома.

Фото на головній - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні