--> У лучанки шахрайка виманила грошей та цінностей на чверть мільйона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лучанки шахрайка виманила грошей та цінностей на чверть мільйона

0
-3
У лучанки шахрайка виманила грошей та цінностей на чверть мільйона
У Луцьку шахрайка ромської національності виманила у жінки коштів та цінностей на 250 тисяч гривень. Лучанку заманила тим, що сказала буцімто на неї навели порчу.

Про це пише ІА Волинські новини, посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 28 листопада 2016 року жінка ромської національності, перебуваючи поблизу головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, повідомила потерплій неправдиві відомості про те, що на її сім'ю наведено порчу.

Вона запевнила потерпілу про майбутні проблеми у сім'ї та викликала у неї впевненість в тому, що проведенням певного обряду вона зможе цьому запобігти. Для цього їй потрібно було надати певну суму грошових коштів та дорогоцінностей, які вона поверне після проведення обряду.

В подальшому, перебуваючи в квартирі, шахрайка отримала від потерпілої іноземну валюту та ювелірні вироби на загальну суму 253 тисячі 870 гривень, які потім використала на власний розсуд. Відзначимо, що кошти та «ювелірка» належали матері обманутої.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена повністю визнала свою вину. Вона щиро розкаялась у вчиненому, просила суворо не карати та вибачалась перед потерпілою. Цивільний позов визнала у повному обсязі, зазначаючи про бажання відшкодувати завдану шкоду в добровільному порядку.

Відтак, суд призначив їй покарання у виді чотирьох років дев’яти місяців позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні