--> Волинян просять не їхати на «Ягодин», а користуватися іншими пунктами пропуску | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян просять не їхати на «Ягодин», а користуватися іншими пунктами пропуску

0
5
Волинян просять не їхати на «Ягодин», а користуватися іншими пунктами пропуску
Перевізників, які здійснюють вантажні перевезення через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» та українців, які повертаються додому, просять обирати інші пункти пропуску.

«Рава-Руська» та «Краковець», є відкритими для вантажного транспорту і менш завантажені, - пише Волинь UA.

В умовах запровадження урядами України та Республіки Польща обмежень та екстрених заходів, спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусу COVID-19, останнім часом спостерігається значне накопичення вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску «Ягодин» на виїзд із України.

«Враховуючи викладену інформацію, звертаємось до громадян, які планують здійснювати вантажні перевезення, врахувати ситуацію, яка склалася і обирати для перетину державного кордону інші пункти пропуску для автомобільного сполучення, такі як «Рава-Руська» та «Краковець», які на сьогодні є відкритими для вантажного транспорту і менш завантажені», – йдеться в повідомленні.

Як зауважують прикордонники, за останній тиждень через пункт пропуску «Ягодин» в Україну повернулося більше 5 тисяч наших громадян. В середньому за добу прикордонники пропускають від однієї до півтори тисячі українців.

«Аби допомогти українцям повернутися додому, прикордонники спільно з місцевими органами влади, взаємодіючими структурами, продовжують вживати заходів для забезпечення переміщення наших громадян з Польщі в Україну. Однак, оформлення такої кількості осіб в одному пункті пропуску спричиняють додаткове навантаження та необхідність додаткових ресурсів.

Тому, звертаємось до громадян, які повертаються в Україну, обирати для перетину державного кордону менш завантажений пункт пропуску такий як «Рава-Руська», – додають у Луцькому прикордонному загоні.
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні