У Миколаєві п'яний поліцейський тричі вистрелив у чоловіка через зауваження

1
-3
У Миколаєві п'яний поліцейський тричі вистрелив у чоловіка через зауваження
У Миколаєві стався конфлікт між чоловіком та п’яними поліцейськими через те, що останні хотіли справити потребу біля його авто.

Внаслідок конфлікту чоловік отримав три поранення із травматичної зброї та травму голови. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, розслідують хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї інспектором та старшиною роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у Миколаївській області (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією, ввечері 21 березня 2020 року правоохоронці у стані алкогольного сп’яніння вирішили справити нужду біля автомобіля. Власник авто у цей час перебував на балконі власної квартири та зробив поліцейським зауваження. Працівники поліції у відповідь почали нецензурно лаятись. У зв'язку з цим громадянин вийшов на вулицю, де конфлікт переріс у бійку, в ході якої один з правоохоронців здійснив у чоловіка три постріли з травматичної зброї.

Внаслідок стрілянини потерпілий отримав декілька вогнепальних поранень та забійну рану голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли стріляють у голову це є замах на вбиство,а не хуліганство.... знову менти своїх покривають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні