У луцькій Нацгвардії подбали про дезінфекцію. ВІДЕО

0
-7
У луцькій Нацгвардії подбали про дезінфекцію. ВІДЕО
У військовій частині 1141 Нацгвардії України проводять профілактичні протиепідемічні заходи аби не допустити поширення коронавірусу серед військовослужбовців.

Про це розповіла Суспільному Волині речниця військової частини Юлія Ковпак.

Щоранку на КПП чергує медик, який проводить температурний скринінг усім, хто перетинає територію частини. Дезінфікують патрульні автомобілі, спецтранспорт, які використовуються для перевезення особового складу перед початком несення служби та після її завершення.

Зі слів начальниці медичної служби військової частини 1141 Марії Миронюк, під час несення служби на постах охорони кожен військовослужбовець забезпечений засобами індивідуального медичного захисту.

"Щодня не менше трьох разів на добу проводимо вологе прибирання дезрозчинами казарм, вартових приміщень, службових кабінетів. Ті військовослужбовці, які залучаються для виконання службових обов’язків, на даний момент забезпечені масками, респіраторами та рукавичками. Хворих в частині немає, з ГРВІ один перебуває на лікуванні", – розповілам начальниця медичної служби військової частини 1141 Національної гвардії України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні