«Еліт-Експрес таксі» приєднується до єдиного тарифу на час карантину*

0
-3
«Еліт-Експрес таксі» приєднується до єдиного тарифу на час карантину*
Служба «Еліт-Експрес таксі» долучається до ініціативи допомогти та підтримати людей у важкий період.

Розуміємо, усім зараз нелегко: закриваються підприємства, магазини, ринки, усе до чого ми так звикли - зупиняється, і це на сьогодні – крайня необхідність, без якої неможливо подолати поширення коронавірусу. Але є професії, представники яких повинні допомагати людям завжди.

Найбільшу відповідальність беруть на себе працівники медичної галузі. Служба «Еліт-Експрес таксі» готова в екстрених випадках надавати послуги перевезення медичних працівників, працівників соціальних служб, благодійних організацій.

Водії служби «Еліт–Експрес таксі» на прохання Луцької міської ради, зокрема Григорія Недопада, погодились проходити щоденні профілактичні дезінфекційні обробки автомобілів задля того, щоб пасажири почувалися безпечно.

Після проведення такої обробки, на кожен автомобіль буде видано «Спеціальну перепустку». Пасажири зможуть бачити її на лобовому склі автомобілів таксі.

Просимо лучан не користуватись так званими «підвезунами», «бомбілами», оскільки вони не гарантують безпеку Вашої поїздки. Перш ніж сісти у авто запитуйте, чи має водій «Спеціальну перепустку» на перевезення під час карантину, з печатками Луцької міської ради, спеціалізованої дезінфекційної служби та з печаткою служби таксі, на яку працює.



Окрім «Спеціальної перепустки», кожен наш водій матиме в автомобілі засоби індивідуального захисту, медичну довідку, ліцензію на перевезення, страховку, довідку про проходження тех. огляду автомобіля, тимчасовий реєстраційний талон, шляховий лист та інші
документи, необхідні для перевезення людей.

На карантинний період всі служби матимуть єдиний тариф – 6 гривень за кілометр по місту, 35 гривень – посадка і 10 гривень за кілометр за межами міста.

«Якщо ви бачите перевищення тарифу, то можете сміливо повідомляти про це нашим диспетчерам за телефонами, які вказані нижче, і ми будемо жорстко карати порушників», - розповів власник служби «Еліт Експрес таксі» Сергій Бебко.

Телефони (цілодобово):

(050) 5544656

(050) 5864838

(067) 8022808

(093) 8486661

Зі стаціонарних телефонів цілодобово:

15-61

Сайт: e-express.in.ua

Виклик таксі «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС» доступно також через мобільний додаток «Є- Експрес», який можна завантажити через GooglePlay Market або AppStore.

Додаток «Є-Експрес» є унікальною розробкою компанії «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС» та прекрасною альтернативою російському додатку «Тачку».



Довідково:


Служба таксі «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС» заснована у 1999 році, почала роботу під брендом «МЕРСЕДЕС ТАКСІ», «Таксі 0-82», «Таксі 0-61».

Компанія здійснює свою діяльність на підставі Ліцензії на перевезення виданої УКРТРАНСІНПЕКЦІЄЮ Серія АЕ № 421823.

Нашими послугами користуються багато юридичних осіб міста Луцька згідно укладених договорів на перевезення.

Постійними клієнтами компанії є близько 20 000 пасажирів міста Луцька та області.

На сьогодні служба має у своєму розпорядженні близько 100 автомобілів різних класів.



Для усіх пасажирів «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС таксі», які мають код пасажира, діє акція: «На кожну 5 поїздку надається знижка - 50 % від вартості понад мінімальний тариф».

Для отримання коду пасажира необхідно зателефонувати до диспетчерів «ЕЛІТ-ЕКСПРЕС» за одним із вище перелічених номерів телефонів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні