Лучан просять не змивати у каналізацію сміття і відходи

0
-11
Лучан просять не змивати у каналізацію сміття і відходи
Через засмічення внутрішньобудинкових мереж збільшилась кількість аварійних ситуацій. Тому лучан просять не змивати сміття і відходи у каналізацію.

Про це повідомляє Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” на усій території країни запроваджено карантин.

У зв'язку із протиепідемічними заходами нині велика кількість громадян постійно перебуває вдома, що призводить до збільшення навантаження на інженерні системи житлових будинків, зокрема - водопроводи, каналізацію, електромережі, ліфти, тощо. Через це збільшилась кількість аварійних випадків, виникли засмічення каналізації, перебої в електропостачанні будинків.

Житлово-комунальні підприємства міста намагаються оперативно реагувати на звернення громадян силами аварійних бригад, які працюють цілодобово.

Мешканців міста закликають дотримуватися Правил користування системами водопостачання та водовідведення житлових будинків і не допускати попадання у каналізаційну мережу побутового сміття та залишків продуктів харчування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні