Дорога дорога додому: лучанка, яка не може виїхати з Індії, просить допомоги

9
-14
Дорога дорога додому: лучанка, яка не може виїхати з Індії, просить допомоги
Лучанка Анна Боброва, яка з 28 лютого перебуває в Індії, просить допомогти їй повернутися додому.

Наразі Анна перебуває в індійському місті Вріндаван. Як вона розповіла, залишилася в Індії, бо Україна скасувала рейси МАУ, пише «Перший».

«Індуси вбачають у людях із заходу загрозу»

«В Індії я з 28 лютого. Спочатку була в Маяпурі з українською групою паломників в центрі ІСККОН, відвідували ведичний планетарій і місцеві святині. Далі поїхала з міжнародною групою до Вріндавану. До 20-го березня ця група вирушила додому, в них була можливість виїхати, бо транзит через Москву був дозволений. А я залишилася з українцями, бо наш рейс МАУ скасувало!» - зазначає Анна.

Жінка каже, що в Індії запровадили суворий карантин, «індуси вбачають у людях із заходу загрозу».



Живе лучанка у готелі, він оплачений до 25 березня. Де мешкати далі – не знає. Раніше українці, які залишилися у Вріндавані повідомляли, що не могли зв’язатися із українським консульством в Індії. Наразі ж Анна Боброва каже, що консульство допомогло у продовженні візи: «усім бажаючим до 15.04 безкоштовно». Але лишатися в країні без коштів, без спілкування з обмеженням прав у чужій країні, де запровадили низку карантинних заходів, - надзвичайно складно.

Українцям пропонують евакуацію, але за власний кошт, і це досить дорого. Квиток коштує 400 євро.



«Поки що я в нормі»

«Спека, незнання мови - все це не радує. Після 10-го квітня на дворі буде +45», - пише лучанка.

За її словами, в Індії обмежили доступ до громадських місць та храмів, заборонено користуватися громадським транспортом , закрили ринки, майстерні, фабрики, офіси та інші заклади, зупинили внутрішні та міжнародні рейси, заборонили будівельні роботи, а також роботу храмів та інших релігійних установ.

Наразі Анна намагається не панікувати.

«Поки що я в нормі, переживань не маю, бо вмію тримати себе у формі за рахунок духовної практики: медитація, йога ... В іншому випадку можна захворіти, стрес та фізичні обмеження недобре відображаються на здоров'ї, тому я тримаюся на позитиві, бо не хочу наслідків», - розповідає вона.



«Поверніть дорогу дружину»

Найбільше, каже, потребує фінансової допомоги, бо «до 26 березня я маю мати на карті біля 12000 грн, аби купити квиток на чартерний рейс, який нам пропонує Кабмін України».

Чоловік Анни опублікував відео на Ютубі з проханням допомогти повренути дружину додому.

«Хочу звернутися до вас із проханням допомогти мені повернути мою дорогу дружину з Індії, яка «зависла» там за певних обставин. Білет для її повернення коштує 400 євро. Ну, а навзаєм хочеться запропонувати вам рецепти позитивного і щасливого життя за будь-яких обставин», - каже він і просить надсилати пожертви на картку Анни. Збір коштів таким чином оголосили до 26 березня на білет додому чартерним рейсом Делі-Київ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чоловік 400 євро не може знайти - шмата. То зе просіть він всім обісцяв і допоможе! Абсурд повний
Відповісти
Як відпочивати, то вона має за що їхати, а тут вже нагулялась, гроші закінчились, і аля.... Поможіть мені вернутись...
Чого було туди взагалі їхати, коли там вже гуляв коронавірус.
Відповісти
а чого було туди пертися?
Відповісти
Обнаглів до ручки!!!! Поїхати мала за що,а повернутися_закликає,щоб народ скинувся.І,чого поїхала? Ну не ідіот?Заробляй і повертай,якщо така дорога і дозволив дорогій поїхати самій.
Відповісти
Ці сповідувачі індійських расових релігій - взагалі "на своїй хвилі", чого тут дивуватись. Панове, там ціна питання абсолютно підйомна для однієї працюючої людини. Просити про збір коштів тут абсолютно недоречно
Відповісти
Чоловік здоровий, хай іде заробить або перепозичить і вишле їй. Хай має совість, люди на ліки збирають гроші, а тут вона відіте лі прогуляла всі гроші , а на дорогу немає
Відповісти
Оті паломники взагалі без клепки в голові,самі їдуть казна-куди,а потім когось звинувачують.Епідемія в світі для чого кудись пертися?!
Відповісти
Нехай місцеві брати і сестри по вірі допоможуть
Відповісти
Ці "харі крішна" не меньше уху їдять за штунд. За що було поїхати, а повернутись нема.Грошей зкиньте нам: бо ми діти квітів, нам робити грішно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні