Чи виявили коронавірус у закарпатців, які лежали з підозрою на хворобу в районній лікарні на Волині

0
-7
Чи виявили коронавірус у закарпатців, які лежали з підозрою на хворобу в районній лікарні на Волині
У закарпатців, які перебували у Любешівській ЦРЛ, не підтверджено коронавірус.

Про це пише Любешівська газета "Нове життя".

У п’яти осіб, яких було зупинено в пункті пропоску «Дольськ» та госпіталізовано до Любешівської центральної районної лікарні, результати аналізів не показали наявність коронавірусу. Про це повідомив директор КНП «Любешівська ЦРЛ» Богдан Іванів.

Нагадаємо, у середу, 18 березня, о 21 годині на перетині кордону Білорусь-Україна в пункті пропуску "Дольськ" затримали п’ять чоловіків, оскільки в одного із них була температура більше 38 градусів.

Враховуючи лікарське спостереження, а також задовільний стан чоловіків та відсутність підвищеної температури тіла, лікарі закладу ухвалили рішення про недоцільність подальшого перебування зазначених осіб у інфекційному відділенні Любешівської лікарні.

Наразі ж у інфекційному відділенні Любешівської центральної районної лікарні перебуває житель Любешова, котрий днями повернувся із Польщі. Він самостійно звернувся до лікарів, оскільки має підвищену температуру тіла та біль у горлі.

Однак, як зазначив Богдан Іванів, підозри на коронавірус немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні