У лікарні на Волині просять допомогти придбати апарат штучної вентиляції легень

4
-6
У лікарні на Волині просять допомогти придбати апарат штучної вентиляції легень
У Любомльській ТМО оголосили збір коштів для придбання апарату штучної вентиляції легень.

Про це вони написали у фейсбуці на сторінці закладу.

За словами медпрацівників, чекати на допомогу від держави немає часу, тому долучитися до збору коштів просять усіх небайдужих.

"У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що складається навколо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, життя поставило нас перед великою проблемою. Це не лише захист медичних працівників (закупівля масок, костюмів, комбінезонів, окулярів, дезінфікуючих засобів та інших медичних засобів), а й нагальна потреба в придбанні апарату штучної вентиляції легень для відділення реанімації Любомльського ТМО для порятунку життя людям у важкому стані.

Проте вартість такого необхідного для надання допомоги апарату становить 850 тисяч гривень. Чекати державної допомоги немає часу.

Тому ми, медичні працівники, звертаємось з проханням до всіх небайдужих людей долучитися до благодійної справи та допомогти зібрати кошти на придбання цього апарату для КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради», на яке покладені першочергові заходи з лікування та профілактики інфекційних хвороб", – йдеться в дописі.

Також зазначають, що збір коштів проводиться через Благодійний Фонд «Успішна людина» безпосередньо для Любомльського ТМО. Фонд зобов’язується відзвітувати за кожну отриману та витрачену гривню.

Реквізити Фонду: АТ КБ «Приватбанк»
ЄДРПОУ 41271857
UA 87 30 34 40 00 00 02 60 05 05 55 15 914
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де керівництво ОТГ яке би мало спрямувати кошти на закупівлю такого обладнання.Де бізнесмени, меценати....
Відповісти
А де керівництво ОТГ яке би мало спрямувати кошти на закупівлю такого обладнання.Де бізнесмени, меценати....
Відповісти
Для держави 850тис.---це копійки.приміром голова укрпошти за місяць зарплату більшу отримує.да і лікарня добрі побори має .в який кабінет не зайди 5-10грн за довідку.це чергова лотозабава.
Відповісти
Україна готова до вірусів.одні обіцянкі цна піз@@@,одні брехуни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні