--> Очільник МОЗ виступає за оголошення в Україні надзвичайного стану | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Очільник МОЗ виступає за оголошення в Україні надзвичайного стану

1
0
Очільник МОЗ виступає за оголошення в Україні надзвичайного стану
Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець виступає за оголошення в Україні надзвичайного стану для протидії поширенню коронавірусу SARS-CoV-2.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

«Я говорив про це ще з першого дня своєї роботи в уряді. Це треба було робити з самого початку. Якби це вдалося, то такого поширення, яке зараз геометрично розвивається, не було б», — наголосив Ємець.

Він також додав, що для ефективної боротьби з поширенням коронавірусу всі українці мають мінімізувати контакти, дотримуватися правил гігієни, а також виконувати поради МОЗ.

За останніми даними, у світі від початку спалаху пандемії коронавірусу SARS-CoV-2 інфікувались 307 280 людей. Загалом померли 13 049, ще 92 376 людей одужали.

Зокрема, в Україні станом на вечір 22 березня офіційно підтверджено 73 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій. Одна людина одужала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо було міняти уряд в такий час?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні