Розповіли, де виявили нові випадки зараження коронавірусом в Україні

1
8
Розповіли, де виявили нові випадки зараження коронавірусом в Україні
У Центрі громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я розповіли, де в Україні 22 березня виявили нові випадки зараження коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це у коментарі Нromadske заявила речниця ЦГЗ Валерія Сало.

За її словами, 14 випадків інфікування виявили у Києві, 1 — у Львові та 1 — на Київщині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В Україні виявили нових 16 випадків коронавірусу, – Кузін.

Як повідомив співробітник київського міського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак, з 14 нових випадків у Києві — більшість на самоізоляції і почуваються нормально. Усі вони повернулись із подорожей в Іспанію, Німеччину, Швецію та Об'єднані Арабські Емірати. Ще 3 відпочивали на курорті Куршавель у Франції.

Крім того, в ЦГЗ заявили, що досі чекають результатів тестів народного депутата Сергія Вельможного та його сина.

За останніми даними, у світі від початку спалаху пандемії коронавірусу SARS-CoV-2 інфікувались 307 280 людей. Загалом померли 13 049, ще 92 376 людей одужали.

Зокрема, в Україні станом на вечір 22 березня офіційно підтверджено 63 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (5), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (2), Тернопільській (1) областях і в Києві (23).

Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій.

Головне фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"їздили відпочивати" !!В них клепка в голові є?!!Їхати відпочивати туди де епідемія,а потім привезти вірус на батьківщину це розповсюдження інфекції і порушення карантину!!!Їх за це оштрафують?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні