У Луцьку викрали авто, власник просить допомоги в розшуку. ФОТО

0
-11
 У Луцьку викрали авто, власник просить допомоги в розшуку. ФОТО
Допомогти розшукати автомобіль «Ніссан Рог», який викрали у Луцьку, просить власник. За інформацію про викрадене авто пропонує 70 тисяч.

Як йдеться у дописі Вадим Абрамчук у мережі фейсбук, 27 лютого ввечері він приїхав додому і припаркував авто біля свого будинку в Луцьку. А зранку його вже не побачив.

" Пропоную винагороду 70000 гривень за інформацію, що допоможе знайти викрадене авто. Скоріш за все, авто знаходиться "на відстої" - можливо, в непримітній місцині; можливо, сховане у когось в дворі. А можливо навіть - у сусідньому з Вашим гаражі", - йдеться у дописі.

Власник пропонує винагороду у 70 тисяч гривень тим, хто повідомить про місцезнаходження авто у поліцію, якщо ця інформація допоможе у пошуку.

"Бачили це авто? Знаєте, де воно? Бачили підозріле авто на стоянці, в лісі, біля будинку? Телефонуйте 102 і повідомляйте. УВАГА! На фото наведені деякі ознаки, які допоможуть впізнати саме це авто. Головна ознака - це VIN-код, який можна побачити через віконце на лобовому склі. Не потрібно повідомляти про всі схожі автомобілі!", - додає пан Вадим.

Власник зауважує, що VIN-код викраденого авто: JN8AT2MT8JW470274.

"Умови отримання винагороди: не потрібно писати мені в Messenger або просити мій номер телефону в коментарях. Такі повідомлення я буду ігнорувати. Якщо маєте інформацію - телефонуйте 102. Можете мені написати в Messenger після дзвінка в поліцію, особу заявника я перевірю і виплачу гроші після того, як авто буде знайдено", - пише Вадим Абрамчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні