Вдома була востаннє 7 років тому: розповіли про волинянку, яка померла в Італії від коронавірусу

0
-1
Вдома була востаннє 7 років тому: розповіли про волинянку, яка померла в Італії від коронавірусу
Уродженка селища Іваничі Ніна Виджак (Омельчук) ще 15 років тому виїхала в Італію, де жила і працювала.

Пані Ніна проживала в районі цукрового заводу, наразі в селищі живе її сестра. На Іваничівщині жінка востаннє була 7 років тому.

Про це пише Район.in.ua.

Нагадаємо, 20 березня жителька Нововолинська Людмила Цимбалюк, повідомила, що родженка Іванич в Італії померла від коронавірусу. Цю інформацію підтвердив і голова Іваничівської громади Федір Войтюк.
59-річна Ніна Омельчук тиждень лежала в штучній комі і була підключена до апарата вентиляції легень.

Відомо, українка працювала на півночі Італії, в місті Бергамо. Це одне з міст Італії, яке найбільше постраждали від спалаху коронавірусу.

Хворобою заразилася, найімовірніше, від жінки яку доглядала.

Спочатку не було місця в реанімації, українку лікували в пульмонології. Коли ж звільнилося місце, жінку ввели в штучну кому і під'єднали до апарату вентиляції легень. За три дні вона померла. До речі, старенька, яку доглядала українка, вижила.

Ніну Виджак рідні хочуть поховати в Україні. Але забрати прах померлої вони зможуть тільки після того, як відкриють кордони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні