Запевняють, що питна вода у Луцьку чиста і безпечна

2
2
Запевняють, що питна вода у Луцьку чиста і безпечна
У КП «Луцькводоканал» запевняють, що з кранів лучан тече чиста вода, яка не потребує додаткової обробки.

Про це повідомляють на сторінці Луцької міської ради в фейсбуці.

Зазначають, що додаткові заходи з очищення і знезараження питної води у зв’язку з запровадженням карантину не потрібні.

Відповідно до інформації Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) стосовно питної води, коронавірус COVID-19 не живе у воді та легко піддається окисленню. Дезінфекція на етапі водопідготовки знищує будь-які віруси.

«КП «Луцькводоканал» вживає всіх необхідних заходів для гарантування якості питної води, що подається населенню м. Луцька та навколишніх сіл та повідомляє, що мешканці мають змогу користуватися чистою питною водою централізованого водопостачання. Вода подається безперебійно, має добрі бактеріологічні, органолептичні властивості та відповідає діючим нормативам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», – йдеться в дописі.

Зазначають, що для виробництва чистої та якісної питної води залучається велика кількість фахівців підприємства, використовуються необхідні матеріали і реагенти. Водопровідна вода – це гарантовано безпечна вода.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За 10-12 днів постійно змінюємо фільтр грубої очистки води. Фільтр такого кольору, як жмих від кави! шкода, що фото не можу прикріпити (або не знаю як). О така в нас чиста питна вода!
Відповісти
Наберіть у ванну і нехай постоїть,потім спустіть,побачите яка вона чиста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні