Взяли під варту іноземців, які вкрали авто і платіжний термінал у Луцьку

0
-4
Взяли під варту іноземців, які вкрали авто і платіжний термінал у Луцьку
Іноземцям, причетним до крадіжки платіжного терміналу у Луцьку обрали запобіжний захід.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Так, сьогодні, 20 березня, усім чотирьом підозрюваним у кримінальному проваджені суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Нагадаємо, що у вівторок, 17 березня, четверо іноземців проникли до приміщення одного із банків Луцька та викрали платіжний термінал, а з території фінансової установи – автомобіль «ГАЗ 2752».

Зловмисників затримали у Житомирській області. Слідчі детективи за процесуального керівництва прокуратури оголосили їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Сьогодні Луцький міскрайонний суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні